Όροι Χρήσης

 

Η ιστοσελίδα avlaiatheatro.gr  παρέχει τις υπηρεσίες της στους επισκέπτες / μέλη της με την αποδοχή από πλευράς τους των ακόλουθων Όρων Χρήσης. Παρακαλούμε να τους διαβάσετε προσεκτικά.

Οι πληροφορίες που περιέχονται και στις οποίες υπάρχει πρόσβαση σ’ αυτόν τον ιστότοπο παρέχονται ως γενικές πληροφορίες και αποσκοπούν στο να προσφέρουν στον χρήστη πληροφορίες σχετικά με τις παραστάσεις, το πρόγραμμα και τις δράσεις του Θεάτρου. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν αποσκοπούν στο να αντικαταστήσουν ή να χρησιμοποιηθούν ως υποκατάστατο συμβουλευτικών πληροφοριών ή άλλων επαγγελματικών συμβουλών ή υπηρεσιών.

Όταν επικοινωνείτε μαζί μας συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα “Επικοινωνία” ή στο Newsletter του Θεάτρου, εισάγετε προσωπικά στοιχεία όπως το όνομά σας, το ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο και τον αριθμό τηλεφώνου σας.

Αυτές οι πληροφορίες δεν διατηρούνται με οποιονδήποτε τρόπο στην ιστοσελίδα μας. Στέλνονται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον διαχειριστή ιστού για να ξεκινήσουμε μια επικοινωνία μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μαζί σας.

Αυτές οι πληροφορίες χρησιμοποιούνται για να επικοινωνήσουμε μαζί σας με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, σε καμία περίπτωση δεν θα αποστέλλονται σε τρίτους, εκτός εάν οι αρμόδιες αρχές ζητήσουν αυτές τις πληροφορίες.

Οι συνδέσεις/links προς τρίτους παρέχονται προς εξυπηρέτηση των χρηστών μας. Η ιστοσελίδα  avlaiatheatro.gr δεν ελέγχει και δεν ευθύνεται για οποιονδήποτε από αυτούς τους ιστότοπους ούτε για το περιεχόμενό τους. Η ιστοσελίδα  avlaiatheatro.gr προστατεύει δραστικά τη φήμη της και τα σήματά της και το avlaiatheatro.gr έχει το δικαίωμα να ζητήσει την απομάκρυνση οποιασδήποτε σύνδεσης προς τον Ιστότοπό μας.

Tο “Θέατρο Αυλαία – Πολυχώρος Τεχνών”, βρίσκεται στην εποχή του, που καθορίζεται από διαφορετικές καλλιτεχνικές ανάγκες, σύγχρονη θεατρική αντίληψη και πολυεπίπεδη δράση.

Διεύθυνση

Καλέστε μας:

espa